Przepis i sposób przygotowania na: Pachnące ciasto
Kroki postępowania
Białka jaj ubić na sztywno, dodając po łyżce cukru a na koniec żółtka.
![Krok 1 - Pachnące ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pachnace-ciasto1-2.jpg)
![Krok 2 - Pachnące ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pachnace-ciasto2-2.jpg)
![Krok 3 - Pachnące ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pachnace-ciasto3-2.jpg)
![Krok 4 - Pachnące ciasto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pachnace-ciasto4-2.jpg)
jajko | 4 szt. |
cukier | 20 dag |
proszek do pieczenia | 1/ mały szt |
kisiel | 2/ malinowy szt. |
budyń | 1/ malinowy szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: