Składniki:
krewetki | vanamei 120 g |
makaron ryżowy | 200 g |
olej kokosowy | 3 łyżeczki |
tofu | 100 g |
jajko | 2 szt |
pasta tamaryndowa | 4 łyżki |
cukier trzcinowy | 2 łyżeczki |
limonki | 3 szt |
kiełki fasoli mung | 20 g |
orzechy siekane | arachidowe 100 g |
krewetki | vanamei 120 g |
makaron ryżowy | 200 g |
olej kokosowy | 3 łyżeczki |
tofu | 100 g |
jajko | 2 szt |
pasta tamaryndowa | 4 łyżki |
cukier trzcinowy | 2 łyżeczki |
limonki | 3 szt |
kiełki fasoli mung | 20 g |
orzechy siekane | arachidowe 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: