Przepis i sposób przygotowania na: Paella hiszpańska po mojemu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paella hiszpańska po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-hiszpanska-po-mojemu1-2.jpg)
![Krok 2 - Paella hiszpańska po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-hiszpanska-po-mojemu2-2.jpg)
![Krok 3 - Paella hiszpańska po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-hiszpanska-po-mojemu3-2.jpg)
![Krok 4 - Paella hiszpańska po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-hiszpanska-po-mojemu4-2.jpg)
![Krok 5 - Paella hiszpańska po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-hiszpanska-po-mojemu5-2.jpg)
filet z kurczaka | 500 gram |
ryż | 1 szkl |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
oliwa | |
czosnek | 2 ząbki |
Szafran nitki Prymat | 1 szczypta |
wino białe wytrawne | 1/2 szkl |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
ogórek konserwowy Smak | 2 szt |
kukurydza w puszce | 1/2 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: