Składniki:
Zaczyn: | Levain - |
zakwas pszenny | 15 g |
mąka żytnia | 5g typ 720 |
mąka pszenna | 65g typ 650 |
woda | 45 g |
* CIASTO WŁAŚCIWE: | |
mąka żytnia | 20g typ 720 |
mąka pszenna | 365g typ 650 |
woda | 250 g |
sól | 9 g |
Zaczyn: | Levain - |
zakwas pszenny | 15 g |
mąka żytnia | 5g typ 720 |
mąka pszenna | 65g typ 650 |
woda | 45 g |
* CIASTO WŁAŚCIWE: | |
mąka żytnia | 20g typ 720 |
mąka pszenna | 365g typ 650 |
woda | 250 g |
sól | 9 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: