Przepis i sposób przygotowania na: ,,Pajęczynka", ciasto dyniowo - marchewkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - ,,Pajęczynka", ciasto dyniowo - marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pajeczynka-ciasto-dyniowo-marchewkowe1-2.jpg)
![Krok 2 - ,,Pajęczynka", ciasto dyniowo - marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pajeczynka-ciasto-dyniowo-marchewkowe2-2.jpg)
![Krok 3 - ,,Pajęczynka", ciasto dyniowo - marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pajeczynka-ciasto-dyniowo-marchewkowe3-2.jpg)
![Krok 4 - ,,Pajęczynka", ciasto dyniowo - marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pajeczynka-ciasto-dyniowo-marchewkowe4-2.jpg)
![Krok 5 - ,,Pajęczynka", ciasto dyniowo - marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pajeczynka-ciasto-dyniowo-marchewkowe5-2.jpg)
![Krok 6 - ,,Pajęczynka", ciasto dyniowo - marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pajeczynka-ciasto-dyniowo-marchewkowe6-2.jpg)
![Krok 7 - ,,Pajęczynka", ciasto dyniowo - marchewkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pajeczynka-ciasto-dyniowo-marchewkowe7-2.jpg)
mąka | 250 g |
jajko | 3 |
cukier trzcinowy | 150 g |
cukier waniliowy | 3 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 20 g |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 łyżeczka |
masło | 110 g roztopionego |
puree z dyni | 300 g |
marchewka | 100 g startej |
biała czekolada | 100 g |
serek homogenizowany waniliowy | 150 g |
śmietanka 36% | 50 ml |
miód płynny | 55 g |
czekolada deserowa | 100 g |
biała czekolada | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: