Przepis i sposób przygotowania na: Pakora warzywna
Kroki postępowania
Podawać ciepłe z dowolnym sosem lub ketchupem
mąka z ciecierzycy | 1/2 szklanki |
mąka kukurydziana | 1/2 łyżki |
chili Prymat | 1/4 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Imbir mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Kolendra cała Prymat | 1/4 łyżeczki |
Soda oczyszczona Prymat | 1/4 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
woda zimna | 3/4 szklanki |
olej do smażenia | |
różyczki brokuła | 300 d |
fasola szparagowa | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: