Przepis i sposób przygotowania na: Pałki kurczaka Tandoori
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pałki kurczaka Tandoori foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/palki-kurczaka-tandoori1-2.jpg)
![Krok 2 - Pałki kurczaka Tandoori foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/palki-kurczaka-tandoori2-2.jpg)
![Krok 3 - Pałki kurczaka Tandoori foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/palki-kurczaka-tandoori3-2.jpg)
![Krok 4 - Pałki kurczaka Tandoori foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/palki-kurczaka-tandoori4-2.jpg)
![Krok 5 - Pałki kurczaka Tandoori foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/palki-kurczaka-tandoori5-2.jpg)
pałki z kurczaka | 6 sztuk |
jogurt naturalny | 1/2 szklanki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa garam masala orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: