Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki z kurczaka w parmezanowej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paluszki z kurczaka w parmezanowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-z-kurczaka-w-parmezanowej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Paluszki z kurczaka w parmezanowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-z-kurczaka-w-parmezanowej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Paluszki z kurczaka w parmezanowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-z-kurczaka-w-parmezanowej-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Paluszki z kurczaka w parmezanowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-z-kurczaka-w-parmezanowej-panierce4-2.jpg)
filety z kurczaka | 2 |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
olej do smażenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szkl |
parmezan starty | 4 łyżki |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 2 |
mąka pszenna | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: