Przepis i sposób przygotowania na: Pani walewska - wersja jesienna
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pani walewska - wersja jesienna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pani-walewska-wersja-jesienna1-2.jpg)
![Krok 2 - Pani walewska - wersja jesienna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pani-walewska-wersja-jesienna2-2.jpg)
![Krok 3 - Pani walewska - wersja jesienna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pani-walewska-wersja-jesienna3-2.jpg)
![Krok 4 - Pani walewska - wersja jesienna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pani-walewska-wersja-jesienna4-2.jpg)
![Krok 5 - Pani walewska - wersja jesienna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pani-walewska-wersja-jesienna5-2.jpg)
![Krok 6 - Pani walewska - wersja jesienna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pani-walewska-wersja-jesienna6-2.jpg)
![Krok 7 - Pani walewska - wersja jesienna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pani-walewska-wersja-jesienna7-2.jpg)
mąka pszenna | 4 szklanki |
masło | 35 dag |
cukier puder | 3/4 szklanka |
żółtko jajek | 6 sztuk |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
białko | 6 sztuk |
cukier | 1 szklanka |
powidła śliwkowe | 1 słoik |
orzechy włoskie | 20 dag |
mleko | 1/2 l |
czekolada mleczna | 1 tabliczka |
margaryna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
masło | 15 dag |
likier orzechowy | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: