Przepis i sposób przygotowania na: Panierowana fasolka szparagowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Panierowana fasolka szparagowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowana-fasolka-szparagowa12-2.jpg)
![Krok 2 - Panierowana fasolka szparagowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowana-fasolka-szparagowa11-2.jpg)
![Krok 3 - Panierowana fasolka szparagowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowana-fasolka-szparagowa10-2.jpg)
fasolki szparagowej | 0,5 kilograma |
wody | 2 litry |
soli | 1 szczypta |
pieprzu | 1 szczypta |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 ?y?ki |
oliwy z oliwek | 3 ?y?ki |
suszonej pietruszki | 2 ?y?ki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: