Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane szparagi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Panierowane szparagi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-szparagi1-2.jpg)
![Krok 2 - Panierowane szparagi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-szparagi2-2.jpg)
![Krok 3 - Panierowane szparagi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-szparagi3-2.jpg)
![Krok 4 - Panierowane szparagi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-szparagi4-2.jpg)
![Krok 5 - Panierowane szparagi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-szparagi5-2.jpg)
![Krok 6 - Panierowane szparagi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-szparagi6-2.jpg)
![Krok 7 - Panierowane szparagi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-szparagi7-2.jpg)
![Krok 8 - Panierowane szparagi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-szparagi8-2.jpg)
szparagi zielone | 1 pęczek |
cukier | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
jajko | 1 duża sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
masło | 25 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: