Przepis i sposób przygotowania na: Panna Cotta mocnowaniliowa z sosem truskawkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Panna Cotta mocnowaniliowa z sosem truskawkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panna-cotta-mocnowaniliowa-z-sosem-truskawkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Panna Cotta mocnowaniliowa z sosem truskawkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panna-cotta-mocnowaniliowa-z-sosem-truskawkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Panna Cotta mocnowaniliowa z sosem truskawkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panna-cotta-mocnowaniliowa-z-sosem-truskawkowym0-2.jpg)
śmietana 30% | 200 ml |
mleko | 200 ml |
cukier puder | 80 g |
cukier waniliowy | 1 łyż. |
wanilia | 2 laski |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżecz. |
truskawki | 200 g |
cukier | 3 łyż. |
czekolada gorzka | 40 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: