Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana127-2.jpg)
ugotować makaron,
![Krok 2 - Papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana128-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana129-2.jpg)
![Krok 4 - Papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana126-2.jpg)
papryczka biała | 2 szt |
mięso mielone z indyka | 500 gram |
serek topiony | 1 kostka |
ser żółty | 50 gram |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
makaron | 200 gram |
przyprawa do mielonego prymat | 1 łyżka |
sól | 2 łyżeczki |
pieprz | 1 łyżeczka |
papryka czerwona | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: