Przepis i sposób przygotowania na: papryka faszerowana
Kroki postępowania
![Krok 1 - papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana58-2.jpg)
![Krok 2 - papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana59-2.jpg)
![Krok 3 - papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana60-2.jpg)
przełożyć do formy,zaląc wodą lub rosołem ,dodać gałązkę rozmarynu
zawinąc w folię al.
![Krok 4 - papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana61-2.jpg)
![Krok 5 - papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana62-2.jpg)
łopatka bez kości | 0,5 kg |
jajko | 1 szt |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 2 łyżeczki |
papryka zielona | 4 szt |
bazylia świeża | kilka sztuk |
rozmaryn świeży | 1 gałązka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: