Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana kaszą jaglaną
Kroki postępowania
2.Kaszę jaglaną ugotuj według przepisu na opakowaniu.
3.Marchewkę zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
4.Cebule pokrój w kostkę i usmaż na patelni. Do cebuli dodaj mięso
mielone, marchewkę ,przyprawy.
5. Chwilę podsmaż a następnie dodaj pomidory pokrojone w kostkę.
6.Duś pod przykryciem około 10 minut.
![Krok 1 - Papryka faszerowana kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-kasza-jaglana13-2.jpg)
8. Każdą paprykę napełnij farszem i ułóż ciasno obok siebie.
9.Zalej bulionem i duś na małym ogniu 30-40 minut.
![Krok 2 - Papryka faszerowana kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-kasza-jaglana15-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka faszerowana kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-kasza-jaglana14-2.jpg)
naturalnego i sosu sałatkowego.
![Krok 4 - Papryka faszerowana kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-kasza-jaglana12-2.jpg)