Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana mięsem i ryżem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryka faszerowana mięsem i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-i-ryzem21-2.jpg)
![Krok 2 - Papryka faszerowana mięsem i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-i-ryzem22-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka faszerowana mięsem i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-i-ryzem20-2.jpg)
papryka | 4 szt. |
mięso mielone | 350 g |
ryż | 100 g |
ser żółty | 100 g |
oliwa | 1 łyż. |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 2 łyż. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1/2 łyżecz. |
rosół | 1 szkl. |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 szczypta |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: