Przepis i sposób przygotowania na: Papryka konserwowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryka konserwowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-konserwowa25-2.jpg)
![Krok 2 - Papryka konserwowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-konserwowa26-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka konserwowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-konserwowa27-2.jpg)
![Krok 4 - Papryka konserwowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-konserwowa28-2.jpg)
![Krok 5 - Papryka konserwowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-konserwowa29-2.jpg)
papryka | 1 kg |
ocet 10 % | 0,5 l |
woda | 1,5 l |
sól | 1 łyżka |
cukier | 2 łyżki |
Ziele angielskie całe Prymat | 10 sztuk |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 sztuki |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: