Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana kaszą gryczaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryka nadziewana kaszą gryczaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-nadziewana-kasza-gryczana1-2.jpg)
![Krok 2 - Papryka nadziewana kaszą gryczaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-nadziewana-kasza-gryczana2-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka nadziewana kaszą gryczaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-nadziewana-kasza-gryczana0-2.jpg)
kasza gryczana | 1/2 szkl |
ryż | 1/2 szkl |
papryka żółta | 2,5 szt |
papryka czerwona | 2,5 szt |
papryka zielona | 1/2 szt |
pieczarki | 10 dag |
kostka rosołowa | 1 szt |
ketchup | 3-4 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
por | 1/4 szt |
słonina wędzona | 5 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
szczypiorek usiekany | 1 łyżka |
przyprawa Przyprawa do zup Kucharek- w płynie | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: