Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana mięsem i ryżem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryka nadziewana mięsem i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-nadziewana-miesem-i-ryzem1-2.jpg)
![Krok 2 - Papryka nadziewana mięsem i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-nadziewana-miesem-i-ryzem2-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka nadziewana mięsem i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-nadziewana-miesem-i-ryzem0-2.jpg)
papryka żółta | 3 sztuki |
mięso mielone | 40 dkg (wieprzowego) |
cebula | 1 sztuka |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 1 łyżka |
rosołek | 2 szklanki |
ryż | 1 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: