Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana z sosem tajskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryka nadziewana z sosem tajskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-nadziewana-z-sosem-tajskim1-2.jpg)
![Krok 2 - Papryka nadziewana z sosem tajskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-nadziewana-z-sosem-tajskim2-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka nadziewana z sosem tajskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-nadziewana-z-sosem-tajskim3-2.jpg)
sos | 500 ml tajski curry z kukurydzą |
papryka czerwona | 3 szt |
kasza jęczmienna | 1 garść |
pieczarki | 6 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
sól do smaku | 1/2 łyżeczki |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1/2 łyzeczki |
bulion warzywny | 500 ml |
kumin | 3 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: