Przepis i sposób przygotowania na: Papryka z mięsno-cukiniowym farszem
Kroki postępowania
w tym czasie możesz oczyścić pozostałe 7 papryk, odciąć im wierzchy, które należy zachować.
![Krok 1 - Papryka z mięsno-cukiniowym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-z-miesnocukiniowym-farszem1-2.jpg)
![Krok 2 - Papryka z mięsno-cukiniowym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-z-miesnocukiniowym-farszem2-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka z mięsno-cukiniowym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-z-miesnocukiniowym-farszem3-2.jpg)
![Krok 4 - Papryka z mięsno-cukiniowym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-z-miesnocukiniowym-farszem4-2.jpg)
![Krok 5 - Papryka z mięsno-cukiniowym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-z-miesnocukiniowym-farszem0-2.jpg)
papryka czerwona | 8 sztuk |
cukinia | 25 dag |
mięso mielone wołowe | 25 dag |
cebula | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
sól | 0,5 ły żeczki |
masło klarowane | 2 łyżki |
woda | 0,5 szklanki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 0,5 ły żeczki |
ryż | 1,5 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: