Przepis i sposób przygotowania na: Paprykarz z karmazyna
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paprykarz z karmazyna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-karmazyna1-2.jpg)
![Krok 2 - Paprykarz z karmazyna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-karmazyna2-2.jpg)
![Krok 3 - Paprykarz z karmazyna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-karmazyna3-2.jpg)
, dodaję ketchup domowy, koncentrat pomidorowy i duszę na wolnym ogniu aż marchewka zmięknie.
![Krok 4 - Paprykarz z karmazyna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-karmazyna4-2.jpg)
![Krok 5 - Paprykarz z karmazyna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-karmazyna5-2.jpg)
![Krok 6 - Paprykarz z karmazyna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-karmazyna6-2.jpg)
wędzony karmazyn | 1 sztuka |
marchew | 2 sztuki |
pstrąg wędzony | 300 g |
cebula | 3 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 liść |
ziele angielskie | 2 sztuki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
ryż | 1 woreczek |
ketchup łagodny | 1 słoiczek |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
olej | 1 do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: