Przepis i sposób przygotowania na: Papryki faszerowane mięsem, ryżem i mozzarellą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryki faszerowane mięsem, ryżem i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-faszerowane-miesem-ryzem-i-mozzarella1-2.jpg)
![Krok 2 - Papryki faszerowane mięsem, ryżem i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-faszerowane-miesem-ryzem-i-mozzarella2-2.jpg)
![Krok 3 - Papryki faszerowane mięsem, ryżem i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-faszerowane-miesem-ryzem-i-mozzarella3-2.jpg)
![Krok 4 - Papryki faszerowane mięsem, ryżem i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-faszerowane-miesem-ryzem-i-mozzarella4-2.jpg)
![Krok 5 - Papryki faszerowane mięsem, ryżem i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-faszerowane-miesem-ryzem-i-mozzarella5-2.jpg)
papryka | 5 szt |
mięso mielone drobiowe | 400 g |
ryż | 1 woreczek |
pomidory w puszce | 400 g |
mozzarella w kulce | 250 g |
sól do smaku | |
pieprz | |
bazylia | 1 łyżeczka |
czosnek | 3 ząbki |
pieczarki | 7-10 szt |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: