Przepis i sposób przygotowania na: Papryki nadziewane jaśminowym ryżem z nutą kurkumy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryki nadziewane jaśminowym ryżem z nutą kurkumy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-nadziewane-jasminowym-ryzem-z-nuta-kurkumy1-2.jpg)
![Krok 2 - Papryki nadziewane jaśminowym ryżem z nutą kurkumy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-nadziewane-jasminowym-ryzem-z-nuta-kurkumy2-2.jpg)
![Krok 3 - Papryki nadziewane jaśminowym ryżem z nutą kurkumy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-nadziewane-jasminowym-ryzem-z-nuta-kurkumy0-2.jpg)
papryki czerwone | 5 sztuk |
ryż jaśminowy | 1 woreczek |
pieczarki | 20 dkg |
cebula | 1 sztuka |
mięso mielone z indyka | 30 dkg |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
bulion drobiowy | 1 szklanka |
ser żółty | 10 dkg |
pomidorki koktajlowe | 6 sztuk |
oliwki czarne | 5 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: