Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowe pulpeciki pieczone
Kroki postępowania
Z masła i mąki zrobić zasmażkę, połączyć z warzywami, doprawić solą, pieprzem, gałką i kurkumą, zagotować. Wsypać koperek i wymieszać.
mięso mielone | 500 g |
pesto | paprykowe 4 łyżeczki |
kasza manna | 2 łyżki |
błonnik | witalny 1 czubata łyzka |
jajko | 1 szt |
marchewka z groszkiem | 750 g |
masło | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
kurkuma | 0,5 lyzeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 2 szczypty |
koperek | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: