Składniki:
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
parówki | 50 dag |
olej | 2-3 łyżki |
rosół warzywny | 1/8 litra |
śmietana kremówka | 15 dag |
sól | |
pieprz | |
musztarda | 2-3 łyżki |
natka pietruszki | 3-4 gałązki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
parówki | 50 dag |
olej | 2-3 łyżki |
rosół warzywny | 1/8 litra |
śmietana kremówka | 15 dag |
sól | |
pieprz | |
musztarda | 2-3 łyżki |
natka pietruszki | 3-4 gałązki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: