Przepis i sposób przygotowania na: Parówkowe leczo :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Parówkowe leczo :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/parowkowe-leczo-1-2.jpg)
![Krok 2 - Parówkowe leczo :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/parowkowe-leczo-2-2.jpg)
![Krok 3 - Parówkowe leczo :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/parowkowe-leczo-3-2.jpg)
![Krok 4 - Parówkowe leczo :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/parowkowe-leczo-4-2.jpg)
![Krok 5 - Parówkowe leczo :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/parowkowe-leczo-5-2.jpg)
![Krok 6 - Parówkowe leczo :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/parowkowe-leczo-6-2.jpg)
parówki | 6 sztuk |
cukinia | 1 sztuka |
papryka żółta | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
przecier pomidorowy | 3 łyzki |
zielona cebulka | 1 peczek |
olej do smażenia | 1 łyzka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1\3 łyzeczki |
Czosnek suszony Prymat | 1\3 łyzeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1\3 łyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: