Przepis i sposób przygotowania na: Pasta chrzanowo-jajeczna
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasta chrzanowo-jajeczna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-chrzanowo-jajeczna1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasta chrzanowo-jajeczna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-chrzanowo-jajeczna2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasta chrzanowo-jajeczna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-chrzanowo-jajeczna3-2.jpg)
Przechowywać w lodówce do 7 dni.
![Krok 4 - Pasta chrzanowo-jajeczna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-chrzanowo-jajeczna4-2.jpg)
jajka ugotowane na twardo | 6-7 szt. |
chrzan ze słoika | 200 g |
sos tatarski | lub remuladowy do smaku |
Kurkuma mielona Prymat | duża szczypta |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
miód płynny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: