Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna ze smażoną cebulką
Kroki postępowania
Cebule obrać , pokroić drobno. Zeszklić na rozgrzanym maśle.
![Krok 1 - Pasta jajeczna ze smażoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczna-ze-smazona-cebulka1-2.jpg)
Jajka ugotować na twardo, pozostawić do ostudzenia w zimnej wodzie.
![Krok 2 - Pasta jajeczna ze smażoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczna-ze-smazona-cebulka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasta jajeczna ze smażoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczna-ze-smazona-cebulka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasta jajeczna ze smażoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczna-ze-smazona-cebulka4-2.jpg)
cebule | 2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
jajko | 6 sztuk |
jogurt naturalny | 1 łyżka |
majonez | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: