Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
szczypiorek 1 pęczek
sól i pieprz do smaku
majonez 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Jajka myjemy. Gotujemy na twardo ok. 8 minut. Po przestygnięciu obieramy i rozdrabniamy widelcem. Dodajemy pokrojony drobno szczypiorek. Dodajemy majonez i mieszamy, W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem.
Podajemy z pieczywem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Hrabina w kuchni 05.05.2015 21:29
Smaczna pasta.
agataw1990 05.05.2015 20:59
Dawno nie jadłam... pycha:)
jasiek 05.05.2015 16:56
cudowna do bułeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak