Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno- serowo-rybna
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasta jajeczno- serowo-rybna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczno-seroworybna1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasta jajeczno- serowo-rybna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczno-seroworybna2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasta jajeczno- serowo-rybna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczno-seroworybna3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasta jajeczno- serowo-rybna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczno-seroworybna4-2.jpg)
![Krok 5 - Pasta jajeczno- serowo-rybna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczno-seroworybna5-2.jpg)
![Krok 6 - Pasta jajeczno- serowo-rybna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczno-seroworybna6-2.jpg)
![Krok 7 - Pasta jajeczno- serowo-rybna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-jajeczno-seroworybna0-2.jpg)
ser biały | 30 dkg |
papryka konserwowa | 1/2 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2-3 szt |
majonez | 2 łyżki |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
szprotki | 1 (w oleju) |
jajko ugotowane na twardo | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: