Przepis i sposób przygotowania na: Pasta paprykowa
Kroki postępowania
Dodajemy do nich czerwoną paprykę zmieloną w maszynce do mięsa oraz czosnek.
![Krok 1 - Pasta paprykowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-paprykowa18-2.jpg)
![Krok 2 - Pasta paprykowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-paprykowa19-2.jpg)
![Krok 3 - Pasta paprykowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-paprykowa20-2.jpg)
![Krok 4 - Pasta paprykowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-paprykowa17-2.jpg)
papryka czerwona | 3 kg |
papryczka chili | 30 dag |
olej | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
ocet | 1/2 szklanka |
sól | 2 łyżki |
czosnek | 8 ząbków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: