Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta serowo-jajeczna.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól do smaku
Pieprz czarny Prymat w młynku
majonez 2 łyżka
ser gouda 15 dag
jajko ugotowane na twardo 3 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo-jajeczna.

Jajka należy posiekać drobno. Ser żółty należy wrzucić do blendera i zmiksować. Do miseczki przełożyć zmiksowany ser żółty, następnie dodać posiekane wcześniej jajka, doprawić do smaku solą i pieprzem, na koniec dodać dwie płaskie łyżki stołowe majonezu, wszystko dokładnie wymieszać. Gotową pastą smarować pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

roboking 12.03.2012 20:37
Pięknie się prezentuje.
olkaaa 02.03.2012 08:14
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak