Składniki:
pieczeń wołowa | 10 dag |
cebula | 1 sztuka |
olej | 1 łyżka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
majeranek | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
masło roślinne | 1 łyżka |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
pieczeń wołowa | 10 dag |
cebula | 1 sztuka |
olej | 1 łyżka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
majeranek | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
masło roślinne | 1 łyżka |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: