Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta z twarożku, tuńczyka, kaparów i ogórka kiszonego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg zmielony 3 łyżki
tuńczyk kawałki w oleju 1 łyżka
ogórek kiszony 1 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 szt
kapary 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z twarożku, tuńczyka, kaparów i ogórka kiszonego

Kapary, jeśli są mocno słone - wypłukać i wymoczyć przez ok. godzinę.

Twarożek wyłożyć do miseczki, dodać tuńczyka, pokrojonego ogórka i odcedzone kapary. Do tego drobno posiekaną cebulę i przyprawy (sól himalajska i pieprz). Wymieszać wszystko.

Idealnie smakuje z chlebem razowym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edita 08.02.2017 09:49
fajna pasta
Justyna Jussstiii 07.02.2017 18:54
polecam super smakuje
joannaa24 05.02.2017 14:04
Lubię takie pasty z tuńczykiem
RenataZ-et 05.02.2017 12:49
super pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak