Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pasta z watróbki i musztardy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Wątróba (z kurczaka) 25 dag
musztarda1 1 łyżka
piaprz dosmaku
tłuszcz do smażenia
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z watróbki i musztardy

Watróbki usmażyć .Ja używam bezkaloryczny preparat Brykley & Jennsen, Wątróbki wystudzić dodać musztardę. Ja użyłąm rosyjskiej.Rozgnieść widelcem na jednolitą masę.Przyprawić do smaku i zjeść.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak