Składniki:
łyżeczka żelatyny | |
kostki masła | 1\\3 |
wątróbki drobiowej | 40dag |
szklanki śmietany | 1\\2 |
Pęczka majeranku | 1\\2 |
cebule | 3 |
pęczek natki pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
sok jabłkowy | kilka łyżek |
jabłka | 2 czerwone |
łyżeczka żelatyny | |
kostki masła | 1\\3 |
wątróbki drobiowej | 40dag |
szklanki śmietany | 1\\2 |
Pęczka majeranku | 1\\2 |
cebule | 3 |
pęczek natki pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
sok jabłkowy | kilka łyżek |
jabłka | 2 czerwone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: