Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonego pstrąga z cebulą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasta z wędzonego pstrąga z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-z-wedzonego-pstraga-z-cebula1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasta z wędzonego pstrąga z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-z-wedzonego-pstraga-z-cebula2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasta z wędzonego pstrąga z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-z-wedzonego-pstraga-z-cebula3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasta z wędzonego pstrąga z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-z-wedzonego-pstraga-z-cebula0-2.jpg)
wędzony pstrąg | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
jaja | 2 sztuki |
majonez | 2 łyżki |
Musztarda rosyjska Prymat | 1/2 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
sok z cytryny | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: