Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku IV: Strudel z białej kiełbasy, odc. 15
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku IV: Strudel z białej kiełbasy, odc. 15 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-strudel-z-bialej-kielbasy-odc.-151-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku IV: Strudel z białej kiełbasy, odc. 15 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-strudel-z-bialej-kielbasy-odc.-152-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku IV: Strudel z białej kiełbasy, odc. 15 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-strudel-z-bialej-kielbasy-odc.-153-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku IV: Strudel z białej kiełbasy, odc. 15 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-strudel-z-bialej-kielbasy-odc.-154-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku IV: Strudel z białej kiełbasy, odc. 15 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-strudel-z-bialej-kielbasy-odc.-155-2.png)
![Krok 6 - Doradca Smaku IV: Strudel z białej kiełbasy, odc. 15 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iv-strudel-z-bialej-kielbasy-odc.-156-2.png)
kiełbasa biała | 300 g surowej |
cebula | 1 mała |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
Kminek mielony Prymat | do smaku |
jabłko prażone Smak | 2 łyżki |
natka pietruszki | pęczek |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
jajko | 1 |
mleko | 4 łyżki |
olej rzepakowy | do smażenia |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
miód wielokwiatowy | 1 łyżka |
porzeczki czarne | 20 g (mogą być mrożone) |
Musztarda rosyjska Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: