Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki krucho-drożdżowe
Kroki postępowania
Pieczarki drobno posiekać , najlepiej blenderem razem z cebulą i oczyszczaną papryką. Dodać pokrojone mięso, przyprawę do gyrosa , przełożyć na patelnię i podsmażyć na tłuszczu. Nadzienie przestudzić, wsypać odsączoną kukurydzę, pokrojony drobno ser i dokładnie wymieszać.
Wykonanie ciasta:
Mąkę posiekać z margaryną, dodać drożdże utarte z cukrem i mlekiem, posolić do smaku i wyrobić ciasto.
![Krok 1 - Paszteciki krucho-drożdżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-krucho-drozdzowe3-2.jpg)
![Krok 2 - Paszteciki krucho-drożdżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-krucho-drozdzowe4-2.jpg)
![Krok 3 - Paszteciki krucho-drożdżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-krucho-drozdzowe5-2.jpg)
![Krok 4 - Paszteciki krucho-drożdżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-krucho-drozdzowe6-2.jpg)
![Krok 5 - Paszteciki krucho-drożdżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-krucho-drozdzowe7-2.jpg)