Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki z masą jajeczno-szynkową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paszteciki z masą jajeczno-szynkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-masa-jajeczno-szynkowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Paszteciki z masą jajeczno-szynkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-masa-jajeczno-szynkowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Paszteciki z masą jajeczno-szynkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-masa-jajeczno-szynkowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Paszteciki z masą jajeczno-szynkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-masa-jajeczno-szynkowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Paszteciki z masą jajeczno-szynkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-masa-jajeczno-szynkowa5-2.jpg)
Ciasto: | |
mleko 2% | 1 szkl |
mąka pszenna | 2 szkl |
woda letnia | 1/2 szkl |
jaja | 2 szt |
olej | 3 łyżki |
sól do smaku | |
Farsz: | |
szynka gotowana | 300 g |
jajko ugotowane na twardo | 2-3 szt |
masło | 1 łyżka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
szczypiorek | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: