Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki z mięsa z rosołu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paszteciki z mięsa z rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-miesa-z-rosolu1-2.jpg)
![Krok 2 - Paszteciki z mięsa z rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-miesa-z-rosolu2-2.jpg)
![Krok 3 - Paszteciki z mięsa z rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-miesa-z-rosolu3-2.jpg)
![Krok 4 - Paszteciki z mięsa z rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-miesa-z-rosolu4-2.jpg)
![Krok 5 - Paszteciki z mięsa z rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-miesa-z-rosolu5-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 6 - Paszteciki z mięsa z rosołu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-miesa-z-rosolu6-2.jpg)
mięso gotowane | 300-400 gram |
marchewka ugotowana | 2 szt |
cebula | 1 duża szt |
oliwa | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
mak | |
białko do smarowania | |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: