Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki z mięsem i pieczarkami pod czarnuszką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paszteciki z mięsem i pieczarkami pod czarnuszką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-miesem-i-pieczarkami-pod-czarnuszka1-2.jpg)
![Krok 2 - Paszteciki z mięsem i pieczarkami pod czarnuszką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-miesem-i-pieczarkami-pod-czarnuszka2-2.jpg)
![Krok 3 - Paszteciki z mięsem i pieczarkami pod czarnuszką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-miesem-i-pieczarkami-pod-czarnuszka3-2.jpg)
![Krok 4 - Paszteciki z mięsem i pieczarkami pod czarnuszką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-miesem-i-pieczarkami-pod-czarnuszka4-2.jpg)
mąka pszenna | 250 g |
drożdże | 15 g |
woda | 125 ml |
sól | 1/2 łyżeczki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 1 łyżka |
pieczarki | 300 g |
mięso mielone wieprzowe | 300 g |
cebula | 1 szt |
sól i pieprz | |
sos sojowy | 2 łyżeczki |
żółtko jajek | 1 szt |
Czarnuszka nasiona Prymat | |
mleko | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: