Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki z warzywami i serem pleśniowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paszteciki z warzywami i serem pleśniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-warzywami-i-serem-plesniowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Paszteciki z warzywami i serem pleśniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-warzywami-i-serem-plesniowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Paszteciki z warzywami i serem pleśniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-warzywami-i-serem-plesniowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Paszteciki z warzywami i serem pleśniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-warzywami-i-serem-plesniowym4-2.jpg)
ciasto francuskie | 2 opakowania |
marchew | 2 sztuki (duże) |
dymki ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
seler | 1 sztuka (mały) |
pietruszka | 1 sztuka |
fasolka szparagowa | garść |
fasola czerwona z puszki | 1/2 puszki |
ząbek czosnku | 1 sztuka |
ser pleśniowy | 1 opakowanie |
ser żółty | 10 dag |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: