Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet27-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet28-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet29-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet30-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet31-2.jpg)
![Krok 6 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet32-2.jpg)
cukinia starta | 3 szkl |
ser żółty | 200 g |
pieczarki | 200 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szkl |
kasza manna | 1 szkl |
jajko | 3 szt |
czosnek | 1 ząbek |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
majeranek | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1/4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: