Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet domowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet domowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-domowy33-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet domowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-domowy35-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet domowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-domowy34-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet domowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-domowy32-2.jpg)
łopatka | 50 dkg |
boczek | 30 dkg |
wołowina | 40 dkg |
udko z kurczaka | 1 sztuka |
wątróbka drobiowa | 30 dkg |
kajzerka | 1 sztuka |
marchew | 2 sztuki |
seler | 1/2 sztuki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
jaja | 4 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 sztuki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: