Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet grzybowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-grzybowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-grzybowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-grzybowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-grzybowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-grzybowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Pasztet grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-grzybowy6-2.jpg)
![Krok 7 - Pasztet grzybowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-grzybowy7-2.jpg)
wątróbka drobiowa | 30 dag |
mięso mielone | 1/2 kg |
grzyby leśne | 1/2 kg |
cebula biała | 2 szt |
jaja | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 20 dag |
jogurt naturalny | 200 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
estragon | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: