Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet jajeczny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny4-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny5-2.jpg)
![Krok 6 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny6-2.jpg)
![Krok 7 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny7-2.jpg)
jajko | 12 szt |
pieczarki | 300 g |
ser żółty starty | 4 łyżki |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3/4 szkl |
śmietana 18 proc | 4 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: