Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet jajeczny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny28-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny29-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny30-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny31-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet jajeczny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jajeczny32-2.jpg)
jajka ugotowane na twardo | 10 sztuk |
jajko | 5 sztuk |
parówki cienkie | 3 sztuki |
ser żółty | 100 g |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
por | kawałek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
Kminek mielony Prymat | szczypta |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: