Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet jarski
Kroki postępowania
Fasolę namoczyć na noc, następnie ugotować do miękkości. Zmielić i dodać orzechy. Ziemniaki i selery obrać i ugotować.
![Krok 1 - Pasztet jarski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jarski7-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet jarski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jarski8-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet jarski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jarski9-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet jarski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jarski10-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet jarski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-jarski11-2.jpg)
fasola Jaś | 25 dag |
ziemniak | 4 szt. |
orzechy włoskie | 8 dag/zmielone |
kapusta biała | 1/2 główki |
ryż | 1 torebka |
seler | 2 szt. |
cebula biała | 2 szt |
jaja | 4 szt. |
tłuszcz | 5 dag |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: